Yogi Heart

Yogi Heart
Iedere week is er de gelegenheid een peuteryogales in te plannen op Owiebowie via Yogi Heart. Yogajuf Saskia de Bot sluit perfect aan bij onze visie op Owiebowie. Het is fijn om onze krachten samen te bundelen en de kinderen zo veel mogelijk geborgenheid, rust en veiligheid te bieden. De kinderen mee te geven te blijven leven vanuit je hart en dat je goed bent zoals je bent.

De kleine prins

De Kleine Prins
Alle Owiebowie medewerkers hebben verschillende cursussen gevolgd bij Mariska Jonker van De Kleine Prins. Zoals: babymassage, peutermassage, rond en roterend hanteren. Mariska is net als ons gericht op (veilige) basishechting, verbondenheid, (baby)lichaamstaal en hoogsensitiviteit. Ook als ouder is het een aanrader kennis te maken met De Kleine Prins.

ZFG Finance

Voor kinderdagverblijf Owiebowie in Roosendaal heeft ZFG Finance NIOkids geïmplementeerd. Dit is een software systeem ontwikkeld voor kinderdagverblijven en hun klanten. Owiebowie kan planningen maken en automatisch facturen en incasso’s sturen. Ouders kunnen inloggen en hun gegevens en opvangmomenten in een oogopslag inzien.
Eigenaresse Denise Jongenelis vertelt: “ZFG Finance heeft de software volledig voor ons ingericht. Ze hebben vooral met ons meegedacht hoe wij onze processen efficiënt kunnen inrichten en onze bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Zo kan al onze zorg uitgaan naar de kinderen, die wij bij Owiebowie opvangen.”
Petra van Zundert, medewerkster van ZFG Finance die de klant in dit proces begeleid heeft, zegt: “Door te werken met NIOkids spaart Owiebowie tijd uit. worden fouten voorkomen en kunnen ouders direct antwoord krijgen op hun vragen, bijvoorbeeld het bekijken van een factuur, het doorgeven van een vrije dag of het aanvragen van een extra opvangdag. Dat is prettig voor de klant en het geeft de medewerkers van Owiebowie meer tijd om bezig te zijn met de kinderen”.

Oliewerk

Oliewerk
Aromatherapie voor energie, gezondheid en ontspanning

Thuiszorg West-Brabant

Thuiszorg West-Brabant